Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 13 april 2014

Afscheid tante Nelly en Daniëlle; dag 7


Na een gesneuvelde laptop, nu een nieuwe en de oude gerepareerd, waardoor ik weer gezellig de weblog kan bijwerken. Inmiddels heb ik weer genoeg voer voor een paar nieuwe verhalen, maar eerst natuurlijk nog even het onwijs leuke bezoekverslag bijwerken van Daniëlle en tante Nelly.

Santa Anna kerk, waar Sandro en ik in 2000 zijn getrouwd


Ook de vertrekdag werd niet onbenut gelaten. Natuurlijk moest ik nog even de kerk laten zien waarin Sandro en ik in 2000 getrouwd zijn. Dit is ook nog altijd de kerk waar we met de kerstviering naar toe gaan. Op Aruba is het merendeel van de bevolking rooms katholiek en op zondag staan er rijen auto's voor de diverse kerken.



Daarna even genieten van het uitzicht bij Lineair Park, Wilhelminapark en Renaissance Haven. Vooral de vele leguanen die hier rond lopen, trokken de aandacht van Daniëlle en tante Nelly. En nu weten ze ook dat een mannetje het hoofd van boven naar beneden beweegt ("ja, ik wil") en het vrouwtje van links naar rechts (nee, ik heb hoofdpijn). 



Na een paar adembenemende uitzichten nog tijd voor een lekker drankje en toen .....
was helaas ook deze laatste dag voorbij.





 Lekker verse vis, zo uit de vissersboot op de wal gelegd

Lekker drankje bij The Paddock

Ik sluit af met een paar foto's die mijn nicht Daniëlle van ons huis en gastenverblijf heeft gemaakt en ik zeg: graag tot volgende keer. We hebben onwijs genoten van jullie aanwezigheid en enthousiasme het eiland te leren kennen. Dikke knuffel en tot gauw.....





Snik, vertrek .....