Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 29 december 2019

Eerste uitvlieger is een feit: juli 2019




In juli was dan de eerste uitvlieger een feit. We vlogen samen naar Nederland om te helpen de kamer te verven en in te richten en daarna begon de eerste introductie, namelijk de bursalen introductie van de Arubaanse studenten in Nederland. Na dag 1 werden de studenten per regio gesplitst. Laura gaat studeren in Utrecht en hieronder wat leuke foto's van haar introductie week. Er werd samen gegeten, ingeschreven bij de Gemeente, bankzaken werden geregeld en ze hadden speur- en introductie tochten. Zelfs een middagje Ikea om in te richten ontbrak niet op het programma. 



Laura heeft nog geen studentenwoning in Utrecht gevonden, dus ze reist voorlopig op en neer vanuit Den Bosch, alwaar ze een ruime kamer heeft gevonden (16 m2!).




Kamer in Den Bosch 

Ik ben een beetje achter met de blog, maar inmiddels heeft ze haar draai gevonden in Den Bosch. Waarschijnlijk gaat ze volgend jaar "switchen" naar een andere studie, maar ze is al ontzettend zelfstandig geworden. Ook is ze lid geworden van een sportschool, zit ze op piano les en heeft ze een mooie elektrische piano op haar kamer en is ze begonnen met rijles in Nederland. In december komt ze kerst met ons vieren op Aruba en de bedoeling is dat wij met z'n drietjes in de zomer naar Nederland komen. En zo is het opeens stil in huize Fingal te Ruby. Echt wennen hoor...... Hieronder nog wat foto's . Tot blogs. 

Uitzicht vanuit studenten kamer




Studentenkamer 


Koken in studenten kamer 





Oma en Paul wonen nu wel opeens heel dichtbij
Op eerste verdieping haar studentenkamer 










Gezamenlijke badkamer studentenkamer 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten