Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 5 april 2015

Welkom NathalieIn januari 2015 mochten we onze au pair Nathalie verwelkomen. Omdat ik nog voor de 2e operatie naar Colombia toe moest en nog niet alles kon zochten we iemand om ons te helpen. Al meteen bij aankomst voelde het goed. Omdat het al laat was toen het vliegtuig aan kwam zijn we de eerste avond meteen al gezellig een hapje wezen eten. 

Aankomst etentje bij Pam Pam

Tijdens ons verblijf in Colombia heeft Nathalie hier het hele huishouden overgenomen, wat niet mee valt met 2 tieners, een groot huis en naar 2 verschillende scholen op en neer rijden dagelijks. Daarnaast hebben we ook leuke dingen gedaan samen, zoals bijvoorbeeld een eilandtour.


Behalve dat mocht Nathalie ook proeven aan de Arubaanse carnaval. Een ander hoogtepunt was het  paddle boarden en paardrijden met Laura.Na een weekje wist Nathalie al vlekkeloos de wegen op Aruba en reed ze zonder moeite overal naar toe. Alles gaat hier met de auto, dus dat was natuurlijk super handig. En natuurlijk toen Sandro en ik in Colombia waren lekker stiekem pannenkoeken en pizza's met de kinderen eten. Heerlijk hebben de kinderen genoten. Zelfs koekjes werden er met Angelo's gebakken. En Angelo moest Nathalie natuurlijk in maken met Monopoly, zijn lievelingsspel. 

Goudmijn bij Bushiribana


Tijdens Sandro's vrije weekend lekker aan de Noordkust gereden en veel buiten geweest.

Uitzicht bij Zeerovers


Intussen had de week Colombia geen goede afloop voor mij helaas. Het uiteindelijke zicht aan mijn aangetaste oog is slechts 6 procent gebleven, wat natuurlijk erg weinig is.Kinderen tijdens uitstapje Mango Halto met Nathalie


Wachten op de carnavalsoptocht

Grote carnavalsoptocht

Touren met NathalieAan de cocktail bij Charlie's Bar San Nicolaas

Typisch Caribisch: rum shops langs de weg

Grot in Arikok 

Cunucuhuis Arikok
Laura & Nathalie paddle boarding

Op 05 maart was het helaas tijd voor Nathalie om weer terug te vliegen naar Nederland. We missen haar vreselijk. Behalve de hulp ook de gezelligheid. Maar wel met het vooruitzicht in november terug te komen, wat natuurlijk super is. In mijn volgende blog zal ik nog een reisverslagje van Colombia doen, waar we behalve de slechte afloop van de operatie natuurlijk ook nog het een ander bezocht hebben. Dus tot de volgende blog.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten