Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 30 december 2010

Vuurwerkshow Ling & Sons 2010


Vuurwerk Ling & Sons


Wandeling Hooiberg

Als je bezoek hebt ga je wat vaker op pad. Gisteren ben ik met de kids en mijn moeder & Paul naar Nikki Beach geweest. Daar kun je op luxe loungestoelen lekker relaxen en terwijl je naar de zee kijkt word je op je wenken bediend met drankjes.Ook zijn we even wezen kijken bij Aruba's nieuwe waterpark, waarvan het zwembad al wel klaar is, maar de slidingwaterbanen nog niet in werking. Ziet er goed uit, behalve dan de saaie roestvrijstalen kleur van de glijbanen.


Oliebol eten bij Superfood.

Klapper op de vuurpijl was gisterenavond het jaarlijkse vuurwerkfestijn bij Ling & Sons. Het urenlange wachten (we dachten dat het 19.30 uur begon, maar dat was de muziek. Het vuurwerk begon pas om 22.20 uur) werd beloond met een SCHITTERENDE, SPETTERENDE vuurwerkshow. Op de achtergrond romantische muziek en kijken naar de hemel. Het maakte dan ook niet veel meer uit dat we een uur in file stonden voor een paar kilometertjes naar huis toe rijden.

1 opmerking:

  1. Vuurwerk bij Ling & Sons was inderdaad helemaal. super!! mooie foto's, alkomen ze mij wel heel bekend voor ;-)

    groetjes,

    Erica en Jan-Willem

    BeantwoordenVerwijderen