Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 2 mei 2011

Hiep hiep Hoera Mama 70 jaar !


Mariachi National di Aruba


Verjaardagsontbijt met kadootjes


Verjaardagstaart

Zondag hebben we mama's 70ste verjaardag op Aruba gevierd. We begonnen om half 8
s ochtends met een heerlijk ontbijtje en natuurlijk het uitpakken van de kadootjes. Van de kinderen een knutselwerkje en van ons Aruba Birkenstocks.


Ponche Crema (locaal drankje)


Ketting van Brenda.

's Middags kwamen Wim, Lucia, Brenda en nichtje Lucienne en neef Richenell een lekker gebakje eten. Ze brachten Ponche Crema, een lokale lekkernij (drankje) mee en Brenda had een mooie ketting gekocht. Wat mama echter niet wist, was dat amper tien minuten later een heuze Mariachi band binnen zou komen.


Mama met Mariachi-hoed


Mariachi die kwam spelen

Om drie uur precies hoorde mama geluid achter in de tuin. En ja hoor, er kwam een echte Mariachi spelen voor haar. Dit bezorgde de nodige traantjes, wat ons weer het gevoel gaf dat deze verrassing een schot in de roos was.


En natuurlijk moest er ook gedanst worden.
Mama kijkt naar de Mariachi band.

s Avonds trakteerde Paul ons allemaal op een etentje bij The Flying Fishbone, één van de toprestaurants op het eiland. Bij het restaurant had ik natuurlijk doorgegeven dat we een jarige in ons midden hebben, wat voor een spetterende afsluiting zorgde. Een zeer geslaagde dag!
Ook het restaurant had een verassing: met chocolade de felicaties op het bord!


Diner Flying Fishbone. Wim, Lucia & Brenda kwamen op Arubaanse tijd aan en staan dus nog niet op de foto.


Extra feestelijk toetje voor de jarige!


Laura leest in haar nieuwe boek, in afwachting van het eten.

1 opmerking:

  1. Hoi Carla,

    Wat een mooie gebeurtenissen de afgelopen dagen. Eerst het zwembad en nu zo'n geweldige verjaardag voor en met jouw moeder (ik had haar overigens geen 70 geschat!)!

    Groetje Cis

    BeantwoordenVerwijderen