Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 1 april 2012

Voorjaarsvakantie Nederland dag 1


Na een zeer lange vlucht (10 uur en 55 minuten via Bonaire) aangekomen in het koude Nederland. Het is momenteel slechts een krappe 8 graden in het kikkerlandje en dat is heel erg wennen.

Tussenlanding in Bonaire.

Wat heel grappig was, is dat Angelo als eerste opmerkte dat het water als ijs uit de kraan kwam. En hij vroeg boven Schiphol, bij het inzetten bij de landing, of we boven Waalwijk vlogen. Nee Angelo, oma kan jou niet zien zoals wij haar wel kunnen als ze aankomt op Aruba.


Vanwege de kou was het erg fijn dat Laura even een jas mocht lenen bij een vriendin. Bij het ophalen stonden er gelijk al meer vriendinnen daar op haar te wachten, wat Laura natuurlijk super leuk vond.


Met de op de eerste dag al aangekomen huurfietsen is Angelo lekker even met papa naar de speeltuin geweest. Met 6 uur tijdsverschil en de lange vlucht zijn we als een blok in slaap gevallen. Het voelt heerlijk om weer terug te zijn, maar de kou valt zwaarder dan verwacht. Ook valt het op dat het er erg winters/grauw uit ziet buiten. Heel wat anders dan vorig jaar toen we in juli aan kwamen. Maar ja, op Aruba zijn we dan ook verwend met elke dag warm en zonnig weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten