Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 12 april 2012

Voorjaarsvakantie Nederland dag 11


In de ochtend hebben we lekker gewinkeld in Eindhoven. Eerst naar de Douwe Egberts winkel, die tegenwoordig in midden in de stad en niet meer bij het station zit. Na wat mooie oer Hollandse Senseo mokjes te hebben gekocht, natuurlijk even gezellig capuchino gedronken in het D.E. café.


Voor Laura moesten we perse nog even naar de Adidas shop, waar ze een paar stoere schoenen heeft gescoord.

Laura supertrots op haar nieuwe Adidas schoenen.

In de middag is Laura met oma naar de film "achtste groepers huilen niet" geweest, waar ze op Aruba ook een boekbespreking over moet houden (boek van Carry Slee). Sandro en ik zijn al vroeg richting Noordwijkerhout gereden.

Aankomst Bollenstreek

Zodra je in de buurt van Lisse komt zie je de prachtige bloembollenvelden al liggen. Echt een schitterend gezicht.In de namiddag nog even gezellig wezen borrelen met z'n tweetjes bij Branding Beachclub. Stond als tip in een boekje en was inderdaad de moeite waard.

Branding Beach Club, voor een ongedwongen vakantiegevoel (Noordwijk aan Zee)


De zee is overal rustgevend, waar ter wereld je ook bent. Daarna in Noordwijk nog wezen eten: een heerlijke rundercarpaccio van ossenhaas en gebraden lamsbout. Mmmmm.....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten