Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 7 mei 2012

Koninginnedag op Aruba en Seaworld Explorer tour

 Bice-tour Ciclovia

 
 Tussenstop Eagle Beach

Het was weer heerlijk om zonder last te hebben van het verkeer en blaffende honden te fietsen. In verband met de maandelijkse ciclovia was de weg afgesloten en hebben we met een groepje 17 kilometer gefietst. Remco en Milo waren er ook, dus dubbel gezellig. Achteraf hadden we geluk, want bij thuiskomst had ik een lekke band. Maar net op tijd het gered en heerlijk gefietst. Oranjestad in oranjesfeer!

In de binnenstad was het daags voor Koninginnedag aardig oranje gekleurd. De stammen van de palmbomen waren oranje met rood/wit/blauw en op het eiland was er van alles te doen.


Zelf stond ik met Koninginnedag op de rommelmarkt en ik moet zeggen dat ik 300 florin voor een paar uurtjes niet slecht vond. En een opgeruimde speelkamer als gevolg!

Ik op de Oranjemarkt bij Café Rembrandt


Klaar voor vertrek Seaworld Explorer
Uitzicht vanaf vertrekpier
In de middag zijn we met Wim en Lucia een boottocht wezen maken met de Sea World Explorer. Dit is een boot die half boven en half onder water ligt, waardoor je prachtige vissen en koraal kunt zien zonder te hoeven duiken of snorkelen.

 Uitzicht vanaf de boot richting Palm Beach

Op de boot is het zichtbaar genieten. Op het water kom je helemaal tot ontspanning en de onderwaterwereld is schitterend. Na afloop een lekker coctailtje gedronken op de pier, waarna het alweer tijd was om Laura op te halen. Die was uitgenodigd op een feestje bij een van de hotels. Dit betekende lekker zwemmen bij het hotel en heerlijke hapjes en drankjes.Yes mam, we varen!

 Na een klein stukje varen stapten we over op de Seaworld-explorer

 Schitterende vissen


Bij het ophalen van Laura mochten we zelf niet weg zonder champagne te hebben gedronken en taart te hebben gegeten, wat geen straf was. Helemaal niet als je daarna ook nog in je eigen tuin gaat 
barbeque-en. Kortom: een heerlijk lang weekend!

En intussen had Laura zich ook prima vermaakt op het verjaardagsfeestje van Carienne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten