Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 21 mei 2012

Pinchos Bar and Grill

Zonsondergang bij Pinchos


Er is op Aruba altijd wel een reden om lekker uit eten te gaan. Zoals bijvoorbeeld onze trouwdag. Dit jaar alweer onze twaalfde. Koper wordt door de Arubanen overigens niet gevierd. Dit in tegenstelling tot Nederland. Natuurlijk zijn er wel mensen die het vieren hier, maar over het algemeen alleen zilver.
Etentje ter gelegenheid 12 jaar huwelijk
Wim en Lucia, ofwel opa en oma Fingal, kwamen oppassen en daarna vertrokken we naar Pinchos. Het restaurant ligt heel leuk aan een pier en is 's avonds erg mooi verlicht. Het is ook op de site van Tripadvisor bekroond met een onderscheiding. Het eten is er heerlijk en de obers ontvangen je erg persoonlijk.

Pinchos, mooi verlicht 's avonds


Daags erna hebben we meegedaan aan een leuke fietstocht. Deze keer was de Ciclovia plus fietstocht in San Nicolaas. De tocht had behoorlijk wat klimgedeelten (valt normaal wel mee, maar met 30 graden toch wel zwaar) en hele mooie uitzichten. Op de fiets zie je nu eenmaal veel meer dan in de auto. Heerlijk even uitgewaaid op de fiets.


 Fietstocht San Nicolaas


Verder heb ik een leuke mozaïk workshop gevolgd. Als het werkje af is zal ik een leuk stukje schrijven met foto op de weblog.

Fietsvervoer


Tenslotte zijn hier de laatste schoolweken van dit jaar ingegaan. Laura heeft morgen haar verkeersexamen en volgend jaar wordt haar laatste jaar basisschool alweer. Ik vind het in ieder geval allemaal veel te snel gaan. Ook nog een paar leuke dingen in de planning, die ik nog even als verrassing laat. Hebben jullie straks weer wat leuks te lezen. Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten