Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 7 december 2012

Nieuws, nieuws, nieuws!

 Optreden Laura Club Caiquito
 
Laura's danstalent wordt steeds beter en ze treedt dan ook regelmatig op met haar dansgroep "Pachanga Teens". De laatste keer was in Club Caiquito. Wat grappig was is dat de man voor ons op 2 stoelen was gaan zitten omdat hij anders bang was er doorheen te zakken. Dat kan allemaal hier op Aruba.  
 

 SAC gala dinner party
 
 
 
We hebben er weer een super feest op zitten. Uiteraard met eten erbij, want we zijn tenslotte op Aruba. Het was het feest van SAC (Stichting Arubaanse Carnaval). Doble R uit Curacao kwam spelen, samen met Robert Jean D'or. Tot in de kleine uurtjes werd er gedanst, gegeten en gedronken. Een top feest. Om een uurtje of 3 s nachts thuis is geen probleem, behalve als je er de volgende dag al om 7 uur uit moet. Dochterlief had namelijk een meidenfeest, waarbij ze gingen paardrijden aan de Noordkust. Ze heeft het geweldig gehad en tja, dan ben je de slaap zo vergeten. 
 

Inmiddels is het nieuwe winkelcentrum geopend en kunnen we binnenkort zelfs Nederlandse frikandellen uit de muur trekken. De eerste week was het zo druk dat je niet eens je auto kon parkeren. Maar een hele aanwinst voor het eiland.  Ook een heel verschil met "La Linda" op Aruba, waar je boodschappen nog in een mandje met touw naar beneden worden gehezen!


Woensdagavond hebben we gezellig pakjesavond gevierd. Zo super leuk dat dit op Aruba ook gevierd wordt. Het blijft echter nog steeds vreemd dit in de tropen te vieren.

 Sint kadootjes Laura

 Sint kadootjes Angelo
 
Daags na Sinterklaas kreeg ik nog een leuk bericht: ik kan maandag beginnen bij de deurwaarder. Het moet goed te doen zijn, want ik ga de maandag en de woensdagochtend werken. Dus nog heerlijk de andere dagen vrij. En na al die jaren pak ik mijn oude beroep weer op. Ik ga freelance werken, dus geen gedoe met vakantie-dagen.
 
 Toekomst
 
En dan nog het allergrootste nieuws. Helaas niet goed gedrukt op de kerstkaart en daarom hier nogmaals de tekst die eigenlijk op de kerstkaart had moeten staan:

"2012 was voor ons een super jaar. In 2013 hopen we te starten met de nieuwbouw van ons huis op dit plekje. Maar voor het zover is wensen wij iedereen: Hele fijne kerstdagen en een heel mooi, goed en gezond 2013".

We hebben een terrein van 1124 m2 gekregen in Ruby (Rooi Santo) en zijn nu met de architect bezig om ons droomhuis te realiseren. Of het allemaal gaat lukken (bouwtechnisch en financieel) weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte via de weblog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten