Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 24 januari 2013

Verjaardagsbezoek mama en Paul Aruba

Aankomst Reina Beatrix airport
Wat is leuker dan dat je eigen moeder er is op je verjaardag? Samen met mama en Paul mijn 43e verjaardag gevierd. We zijn lekker uit eten geweest bij Barefoot en ik ben heerlijk in het zonnetje gezet. Angelo had een tekening gemaakt met palmen, een radio met muziek die er uit kwam, een zonnetje en een ligstoel: zo ziet hij mama, ha ha. Heerlijk toch?
Lekker sporten met mama Mama en Paul waren er maar 2 weekjes en die zijn - met name ook omdat het buiten de schoolvakanties viel en ik gewoon moest werken - voorbij gevlogen. We hebben nog een mooie wandeling door Arikok gemaakt, waarbij we natuurlijk weer een stop maakten bij Boca Prins Bar. Daar smaken de hamburgers zo onwijs lekker en hebben ze verse smoothies. In combinatie met het uitzicht daar echt een aanrader.
Help, alweer 43 jaar!
Ook zijn we nog lekker wezen stappen (salsa gedanst en coctailtjes gedronken) en natuurlijk vele avondjes samen op de bank bijgekletst.
Verder lekker aan het werk gegaan, wat tot nu toe heel erg goed bevalt. De deurwaarder heeft al gevraagd of ik een dag extra kom werken, dus blijkbaar klikt het van beide kanten. Ik ga nu ook - naast mijn juridische werk daar - meehelpen Otho Matic op te zetten op kantoor: een software pakket voor de deurwaarderspraktijk, waar ze in Nederland ook mee werken. Daar valt nog veel werk te verzetten, aangezien we nu alle exploiten in Word maken en daar gewoon over heen typen. Datasysteem (invoer debiteuren) moet straks gekoppeld worden aan alle ambtelijke stukken en brieven.
En zo blijven we lekker bezig. Ook wat de nieuwbouw betreft. De bouwvergunning is nu bij DOW (Dienst Openbare Werken) ingediend en nu minstens 3 maanden wachten voordat we weten of de bouwtekening goedgekeurd is.
Wandeling Arikok
Tenslotte nog een leuke verrassing in het vooruitzicht, waarover in de volgende blog meer.....!!!
Na de wandeling even lekker naar Boca Prins Bar/Restaurant
Mama bij Pizza Bob.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten