Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 14 juni 2013

Bezoek mama en Paul Aruba juni 2013

Aankomst mama & Paul Reina Beatrix
 
We hebben er weer een heerlijk bezoek op zitten van mama en Paul. Ze kwamen speciaal voor Angelo's communie over en we hebben twee weken van elkaar mogen genieten.
 


Mama en ik samen aan het Body pumpen
 


We hebben - wat zowat traditie wordt - weer een BBQ dag op het strand gehouden. Deze keer ook met de kinderen van Willy (mijn zwager) erbij. Factor 30 was deze keer genoeg om ons niet te laten verbranden.


Mama's ligbed uit het gastenverblijf
 


Gezellige strand BBQ
 
Hoogtepunt was behalve Angelo's communie de Hyatt Sunday brunch, waarop mama en Paul ons getrakteerd hadden. In vele toeristen boeken- en folders wordt deze brunch als beste van het eiland aangeduid, maar we hadden hem zelf nog nooit geprobeerd.


De brunch is zeer uitgebreid, met in de prijs onbeperkt Mimosa of champagne inbegrepen (bij Mimosa wordt er verse jus d'orange door de champagne gemixed). Het was echt top en de moeite waard. Voor herhaling vatbaar.


 
Aan alle leuke en goede dingen komt een eind, zo ook aan hun bezoek, maar stiekem zijn er alvast wat plannen gemaakt voor een volgend bezoek. Want ook mama en Paul genieten behalve van ons ook heel veel van het mooie eiland, dat ze inmiddels op hun duimpje kennen. 

Met het volgende bezoek in het vooruitzicht is afscheid nemen een stuk minder moeilijk en dus zeg ik "Te otro biaha" en sluit af met wat foto's van de brunch: loopt het water al in jullie mond?!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten