Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 20 juli 2013

Vakantie!

 Japans eten @ Blossems
 

De schoolvakantie is begonnen; en hoe: met een etentje bij Blossems, waar de kinderen met eieren mochten gooien (lol) en Angelo de bel mocht gongen ten teken van opening van de avond. Met Amerikaanse toeristen aan één grote tafel veel lol gehad en lekker gegeten. Zoals jullie op eerste foto zien is Angelo al een echt Arubaantje geworden, want binnen in de airco heeft hij het koud zonder vest!


Laura had nog een catamarantocht als laatste schooldag. Snorkelen, drinken en snacks en lekker chillen op de boot.
  

Doet u mij maar een "Aruba ariba" .....
 

Naast de noodzakelijke dingen, zoals schoolspullen kopen voor Colegio voor Laura (en dat zijn opeens heel veel meer spullen dan op de basisschool) ook nog een surfkamp voor Angelo en Laura. Hier hadden ze vorige zomervakantie ook al aan meegedaan en ze vinden het helemaal super.
Laura is verder verwend met een nieuwe slaapkamer, omdat ze naar de middelbare school toe gaat. Het bed is naar beneden gehaald, de muur heeft een andere kleur gekregen en het buro is veranderd. Echt helemaal hip.


Intussen bereiden we ons voor op de vakantie, die deze keer naar Orlando gaat (Disneyparken). Met een overstapje in Miami zijn we er binnen een paar uurtjes. Dus lekker dichtbij. Even quality-time voor het gezin. Dus de volgende blog komt uit de VS! Tot snel!!!

 
 Previeuw nieuwe kamer (hier nog niet af)
 
 Fase 1 van het Lineair Park is klaar; zie hier hoe mooi het is geworden
 
 Op Aruba is lekker alles buiten: hier doe ik mee aan een Aqua Zumba lesje
 
Gezellige vakantie logeerpartij met neefje Dylan Fingal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten