Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 3 januari 2014

Bezoek dag 5 ochtend: Spa del Sol en strandwandeling met Daniëlle en tante Nelly


Bijna nippend aan mijn champagne (30 december 2013) ben ik begonnen aan het afmaken van de vakantieblog van ons bezoek uit Brabant. Wat is de tijd toch voorbij gevlogen. Alweer meer dan een maand geleden en toch nog super vers in het geheugen.De 5e dag van ons bezoek alweer en op het programma stond een ochtend strandwandeling met daarna een tropische verassing, namelijk een massage op het strand bij Spa del Sol, als kado van ons viertjes.Na eerst genoten te hebben van het mooie uitzicht tijdens de wandeling was het einde van de ochtend tijd voor een "relax  massage". De massagetafels kijken uit op het strand en de azuurblauwe zee, dus wat wil je nog meer? Spa del Sol ligt bij het Machebo Beach resort en is echt een aanrader.
De massagetafels met uitzicht op zee
Nu snappen jullie ook waarom dit verslagje nu pas af is: het is hier gewoon tè relaxed. 

Na de massage nog even luierenAch, en eigenlijk zeggen deze foto's genoeg: dat wil toch iedereen: zo'n uitzicht en heerlijke massage!
Tot de volgende blog!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten