Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 9 januari 2014

Bezoek dag 6 ochtend: Natural Bridge en meer met bezoek Daniëlle en tante NellyHet is wel vreemd een blog over vorig jaar te schrijven, maar het was toch echt 2013. Maar hoe lang het ook geleden was (wat zijn nu 8 weekjes?): het ligt nog vers in ons geheugen. Samen lekker toeren over het eiland en van de zon genieten! De enerlaatste dag hebben we de Casibari rotsformaties bezocht. Net als Ayo kun je hier genieten van grote rotsen en er ook nog op klimmen, om vervolgens een mooi uitzicht te hebben. Natuurlijk ook een lekkere cappuchino bij het Casibari Café.Daniëlle was ook nog erg sportief, door samen met mij de Hooiberg te beklimmen. Dat was puffen hè nicht, met 30 graden! Bushiribana goudmijn

Daarna door naar de Noordkust voor een bezoek aan de Bushiribana goudmijn. Ze waren hier net bezig met opbouw van het podium in verband met het Koninklijk Concert, dat Willem Alexander en Maxima zouden gaan bijwonen. De oude mijn konden we gewoon in, ondanks de werkzaamheden, en dit geeft altijd prachtige doorkijkjes. 


Natuurlijk moest tante Nelly nog even steentjes stapelen, ten teken dat ze hier geweest is. En voor goed geluk natuurlijk.Dichtbij de goudmijn ligt de voormalige Natural Bridge. Afgelopen september alweer 8 jaar geleden dat hij op een nacht is ingestort. Zelf heb ik nog foto's dat ik met Sandro voor de intact zijnde Natural Bridge stond. Nu des te meer een foto om te bewaren. De foto hierboven is de kleine Natural Bridgde, die nog wel overeind staat.


Bij de souvenir shop kun je lekkere smoothies drinken, dus daar moesten we natuurlijk even stoppen. Inmiddels heb ik zelf mijn Vitamixer en tover ik al deze lekkere drankjes zelf uit de machine! Heerlijk. 


Vanuit de Natural Bridge is het niet ver lopen naar de mooie Andicurri baai, waar het weer genieten was. Daarna snel doorgereden naar school om Angelo op te halen en daarna ook Laura.


In het wild lopende ezels aan de Noordkust

Met Laura erbij en een snelle afhaal lunch van de Subway zijn we vervolgens naar Mangel Halto gereden. Deze baai heeft mangrove bossen en de combinatie hiervan met de blauwe zee is prachtig. Het is ook een goede snorkelplek.


En gelachen hebben we ook nog, want ons bezoek vond het wel heel grappig dat je hier zelfs om te pinnen je auto niet meer uit hoeft. Gewoon door de drive-through bank. De drive van de McDonalds ligt er overigens langs!


s Middags was het tijd voor ons bezoek om even te relaxen op Baby Beach, wat zijn naam dankt aan het feit dat hier ondiep is en je er gewoon in kan lopen. Toch is het hier ook veranderd, want in de tijd dat ik Sandro net kende en de storm nog geen schade had aangebracht, was het veel rustiger, zwommen er veel meer vissen en was het meer afgesloten van de grote zee en daardoor net een pieren (baby) bad. Tijdens onze Aruba vakanties kwamen we er graag.Na het strand snel gedoucht, want het avondprogramma op dinsdagavond valt te raden voor de trouwe bloglezer: Bon Bini festival natuurlijk! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten