Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 20 februari 2016

Voortgang bouw, Valentijn en dagelijkse belevenissen


De carnaval is voorbij en dus zijn de bouwvakkers weer volop aan het werk. Het dak begint vorm te krijgen en beetje bij beetje bereiken we het hoogste punt.


Het is ontzettend leuk om de voortgang te volgen. Elke keer als je op de bouw komt is er weer iets veranderd. Natuurlijk ook veel hoofdpijn en dingen die mis gaan, maar daar hebben we ook een goede toezichthouder voor, die een oogje in het zeil houdt. 

Achter aanzichtVerder natuurlijk het heerlijke tropische leven: lekker in het weekend een terrasje pikken. Deze keer even naar Kalin's geweest. Een ongedwongen barretje/restaurantje waar je in de buitenlucht lekker Mexicaans kunt eten voor bijna niets met heerlijk vers gemaakte quacamole bij Palm Beach Plaza. Zoals elke tiener ontkomen we hier ook niet aan de ipads en iphone's. Gezellig op het terras ha ha.

Het steeds commerciƫler wordende Palm Beach Plaza met papegaai tegenwoordig, waar je tegen betaling mee op de foto kan


Angelo loopt lekker op school. Op dit moment zijn ze met hun schoolproject bezig, waarbij er met vooraf vastgestelde materialen een brug gebouwd moet worden. Deze keer mochten we niet helpen en wilden ze het idee helemaal zelf uit werken. Er waren lootjes in de klas getrokken en zo tweetallen gevormd.
Eind resultaat


En dan Valentijnsdag. Ik had voor mijn schoonouders als verrassing een advertentie geplaatst in het Arubaanse dagblad Diario en voor Sandro in de Nederlandse krant Amigoe. Beide hadden echter de boodschap niet gezien. Gekscherend zei ik dat alle overlijdensadvertenties van A tot Z gelezen zijn altijd en dat deze toch echt belangrijker was, ha ha. Maar ruimschoots goed gemaakt met een heerlijk Valentijns diner bij "Altamar": een Italiaans visrestaurant. Daar was viool muziek en kregen de dames een roos. Echt genoten daar.
Altamar restaurant

Net voordat we naar het restaurant gingen nog even langs de bouw geweest en de eerste "beam" is geplaatst. Dus ze zijn bijna zover het dak te gaan leggen. De ruwbouw gaat ontzettend snel. De afwerking zal straks langer duren, maar we hopen toch in de zomer er in te kunnen.


Dan de dagelijkse leuke en minder leuke dingen. Zoals jullie zien heeft Laura een echte tienerkamer en heeft deze kamer gelukkig een deur die dicht kan (lol). Havo 3 is toch zwaarder dan verwacht en er moet nog hard gewerkt worden, zeker nu de vierde proefwerkweek voor de deur staat.

Wekelijkse tennisles van Angelo bij Playa Linda Beach Resort

Het schooljaar vliegt voorbij. Angelo alweer het laatste jaar van de basisschool en Laura alweer op de helft van de middelbare school. Pff...ik word oud. 

Tot de volgende blog en vergeet niet je op te geven voor de nieuwsbrief: "follow by email"!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten