Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 20 februari 2016

Pannenbier hoogste punt vieringVrijdag 19 februari 2016 was het dan zover: het hoogste punt bereikt van de bouw. Dat moest natuurlijk gevierd worden.
Met een borreltje, pilsje en een paar hapjes hebben we niet alleen de bouwvakkers in het zonnetje gezet voor hun harde werk, maar ook een paar bekenden uitgenodigd om samen met ons te proosten op deze mijlpaal.
Wim & Lucia FingalOnze huishoudelijke hulp Danny hielp mee met de drankjes in schenken, zodat we zelf de tijd hadden om het huis te laten zien aan wie wilde.Tot de schemering in trad werd genoten van ieders aanwezigheid. Je eerste huis bouwen blijft spannend en het doet ontzettend goed dat jullie dit moment met ons wilden delen.Iedereen hierbij bedankt voor jullie komst en belangstelling en tot de "house warming party" .

Onze hulp Danny


P.S.: blijf gezellig onze belevenissen volgen door je op te geven als "email follower" op de home page pagina van onze blog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten