Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 25 december 2016

Van "oud" naar "nieuw"
Terwijl er in het nieuwe huis hard werd gewerkt om de puntjes op de ï"te zetten, waren we in Tanki Leendert intussen bezig met opruimen en in pakken. Heel veel werk, maar ook wel weer heerlijk om eens grote opruiming te houden.

 Werkzaamheden te Ruby


 Mijn ouderlijk huis aan de Merwedelaan te 's-Hertogenbosch

Zelf ben ik op mijn 8e verhuisd naar Den Bosch en opgegroeid daar in de Merwedelaan, waar ik een super leuke tijd heb gehad. Samen met buurmeisje Anja Disco op de Norbertusschool in dezelfde klas. De tijd van de posters van popsterren aan de muur en brief post over de balkons heen en weer. Ik mis de mooie "prunus" struik, die elk voorjaar mooie roze bloemen gaf en de lange gezellige zomer avonden in de achter tuin. En natuurlijk de legendarische sinterklaas avonden, waarvan we er vele daar hebben doorgebracht. Dit even als zij stap, want een verhuizing brengt altijd weer herinneringen naar boven, ook als je zelf weer gaat verhuizen. Half juli 2016 stond de verhuiswagen dan voor de deur in Tanki Leendert, waar we 6 jaar gewoond hebben. Een ploeg van 6 man sterk had de spullen in een halve dag overgehuisd naar ons nieuwe stekje. We mogen terug zien op een hele leuke tijd in Tanki Leendert. Een super groot huis, met een mooie groene tuin, vol met fruitbomen en van alle gemakken voorzien. Wel was het huis aan een grote opknap beurt toe en wat gedateerd maar wel volledig omheind en zelfs met maar liefs vier badkamers. Toch wilden we ons eigen huis en niet elke maand meer de huur "weg gooien".

 Uitzicht Tanki Leendert vanuit balkon, met de verhuiswagens voor de deur

 In laden maar

 Aan de overkant ook nog verhuiswagens

 En het werd leger en leger.....

 De voorkant van het huis te Tanki Leendert


Op het laatst moesten we kamperen in ons oude huis, omdat de meubels weg waren en ons nieuwe huis nog niet helemaal klaar was. Achteraf gezien had dit wel iets.

 En intussen te Ruby....


De laatste dagen op matrassen op de grond waren even af zien. Een van de werkmensen van de aannemer sliep in de nieuwbouw, omdat daar de meubels al stonden en kon zo een oogje in het zeil houden.


En de leuke momenten waren natuurlijk de plaatsing van de door ons uitgekozen badkamers en keuken. Want dat is natuurlijk het allerleukste aan nieuwbouw: alles naar eigen smaak uit kiezen. Eindresultaat kinder badkamer

 En de ouder badkamer

 Plaatsing keuken Stort douche 
De nieuwe keuken is mijn plekje. Kookeiland, ingebouwde koffie zetter en wijn koeler. 

 Verhuis dozen te Tanki Leendert

Op de volgende foto's een terug blik naar het oude huis:


 Heel raar om je huis zo leeg te zien

 
 
 Angelo woont nu vlakbij zijn vriend Matthijs

 Mijn heerlijke nieuwe koffie zetterNa de verhuizing brak al snel het gewone leven weer aan en tevens de eerste schooldag van Angelo en Laura op Colegio Arubano.

 Eerste schooldag

 Plaatsing grote schuifpui van 7 meter!


 Begin is gemaakt 

 Schoonfamilie komt huis bekijkenEn dan tenslotte een blik in de nieuwe sportschool, waar ik vele uurtjes door breng. Met fantastisch uitzicht op de bovenste etage van de parkeergarage van Paseo Herencia.Geen opmerkingen:

Een reactie posten