Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 29 december 2009

Nos ta yega na Aruba. Bon bini !!!


Dinsdagochtend, onze eerste dag op Aruba, waren we i.v.m. het tijdsverschil al om 04.00 uur s nachts wakker. Om 06.00 uur zaten we al aan het ontbijt. Het weer is heerlijk hier. Geen dikke jassen, maar gewoon lekker in met korte mouwtjes naar buiten. Wel is het even wennen aan de rommelige wegen en het ongestructureerde, maar dat wisten we natuurlijk al. Buiten bij het appartement staan grote BBQ's en de kamer van de kinderen kijkt uit op de swimming pool. Vanochtend zijn we bij de Censu (burgerzaken) geweest om ons in te schrijven, de Belastingdienst (sofinummer) en hebben we schoolkleding voor de kinderen gekocht.Voor Laura 3 verschillende kleuren met Kudawecha logo en voor Angelo moeten we de kleuren nog even navragen. Elke kleuterklas heeft blijkbaar een eigen kleur. Laura heeft s middags nog met haar nichtje Lucienne gespeeld. Ik ga zo koken in ons appartement, terwijl de kinderen nu met papa aan het zwemmen zijn. Tot nu toe heb ik het idee dat we gewoon op vakantie zijn.

3 opmerkingen:

 1. Lieve Angelo, Laura, Carla en papa Fingal.
  Wat super dat jullie dit zo hebben opgezet !!!!
  We kunnen nu echt goed volgen hoe het met jullie gaat. Het zwembad is een plaatje!! Ik snap dat het lijkt op een vakantie !! De 28 e heb ik lopen denken dat jullie zouden vertrekken, een vreemd gevoel hoor !!!
  Nogmaals veel geluk op dat mooie eiland in 2010!!

  Alle goeds -> groet Juf Christ'l. (En haar man Jan.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal vanuit een koud en nat Den Bosch,

  Briit gaat Angelo vreselijk missen want iedereen die ze tegenkomt moet horen dat haar vriend Angelo verhuist is naar Aruba.Wel fantastisch zo'n appartement met zwembad.Ik hoop dat jullie een beetje snel gewend zijn vooral de kinderen.Een hele fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2010.We laten Britt volgende week een keer skypen.

  groetjes Riekie Abeling (oma van Britt)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve angelo,

  ik is je nu al heel erg. ben je al lekker in de zee gaan zwemmen. mag je vandaag ook vuurwerk afsteken? en ik wil je ook een heel fijn 2010 wensen houdoe

  een hele dikke kus en de groetjes aan papa mama en laura Britt

  BeantwoordenVerwijderen