Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 7 februari 2011

Hiep Hiep Hoera Wim (Guillermo) Fingal 71 jaar



Gisteren hebben we Wim (vader Sandro) getrakteerd op een etentje bij de Italiaan bij het California Lighthouse. 71 Jaar jong en daar moest natuurlijk op getoost worden. Helemaal een verrassing was dat de muzikant cumpli años feliz speelde en de bediening ook nog met een spetterende verjaardags Tiramisu voor Wim aan kwam.



Je hebt hier een mooi uitzicht over het eiland en kunt er genieten van de ondergaande zon. De pasta is er overheerlijk. Kunnen we vast voorbereiden op onze Toscane vakantie in juli. Ja, natuurlijk komen we ook nog naar Nederland. Wel zijn de data iets gewijzigd. Aangezien ik toch enorm op zag tegen het alleen met alle koffers en kinderen terug vliegen (wil flink gaan shoppen in NL) reizen we nu samen terug op 27 juli. Wel kom ik eerder dan Sandro in Nederland aan met de kinderen, namelijk op 5 juli, direct als hier de schoolvakantie begint. Na de 2e week Nederland gaan we de laatste week naar Italië. We hebben een leuke camping geboekt en een vliegticket Eindhoven-Pisa. Het lijkt me heerlijk om iedereen in Nederland weer te zien en gewoon overal weer even Nederlands te kunnen praten. Dus aftellen maar. Miss you all!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten