Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 3 augustus 2011

Italiëvakantie dag 7: campingdagje

Zwembad Barco Reale

Het duurde wel 10 minuten voor ze er echt in gingen. Brr, koud water.....

Vandaag zijn we een dagje op de camping gebleven. Eigenlijk zou Laura met papa gaan paardrijden door het Toscaanse landschap, maar het was te regenachtig. Pas einde van de middag klaarde het op, maar uiteindelijk zijn we hierdoor maar een dagje op de camping gebleven.

Gezellig samen eten op het terras.

Al de hele week vroegen de kinderen wanneer ze nu mochten gaan zwemmen. Een aantrekkelijk zwembad met uitzicht op de bergen; dat zagen ze wel zitten. De Europese kindjes kwamen er al klagend en bibberend uit, dus ik wist al vantevoren dat de pret van korte duur zou zijn. Na een voetje geprobeerd te hebben wilden ze er eigenlijk niet meer in. Voor de gein heb ik Laura er toen in gegooid, waar ze toch wel om moest lachen. Vijf minuten later kon ik 2 bibberende kinderen afdrogen en daarna heb ik ze niet meer over het zwembad gehoord. Echte Arubaantjes zijn het geworden!

Kinderslaapkamer.

Op onze laatste vakantieweek zijn we heerlijk tot rust gekomen. De tijd die je als gezin voor elkaar hebt is ook geweldig. Midden in de natuur wakker worden en samen uitgebreid ontbijten voor het huisje (sta-caravan) is echt "quality time".

Keuken en woonkamer.

Ouderslaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten