Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 18 september 2011

Tennissen in de volle zon


De kinderen hebben zich dit jaar op het tennis gestort. Angelo heeft het voetbal achter zich gelaten en bleek toch veel meer met zijn 2e sport tennis te hebben. Dus trainen ze nu 2x per week. Het was dan ook erg leuk te zien dat ze allebei bij toernooien in de prijzen vielen. Angelo bij het Kia Masters tennis toernooi in de klasse "mini-tennis" en Laura bij het Ranking Toernooi in de klasse "meisjes tot en met 10 jaar".


Overigens valt het niet altijd mee op Aruba te tennissen, want in deze periode is het bijzonder warm. De zon brandt echt en de gevoelstemperatuur ligt rond de 40 graden. Zelf ben ik ook met training begonnen, maar dan al om half 8 's ochtends. Dan is de zon al fel, terwijl hij net op is gekomen. Sandro heeft daarom een betere tijd uitgekozen: donderdagavond, op de verlichte banen een half uurtje privé-training.

Een grappige foto van een resultaat van de rijstijl hier. Midden op dag op een doorgaande weg rijdt een auto zo de porch op van een huis.

Verder hebben we de verjaardag van mijn zwager Willy gevierd in het Radisson hotel, waar ze een hotelkamer geboekt hadden. Natuurlijk veel te veel eten, want dat is echt typisch Arubaans. In een paar uurtjes vlogen er niet alleen bolo (Arubaanse taart), maar ook kroketten, pasteitjes, gevulde eieren, sateprikkers enz enz langs. Daar moet ik nog steeds aan wennen. Vooral ook aan het feit dat de bolo met alcohol of soft wordt gedronken in plaats van met de vertrouwde (caloriearme) koffie! Zo waren we vrijdagavond bij vrienden uitgenodigd om eventjes iets te komen drinken. Er stond daar gewoon een hele lange tafel met allemaal bakken met eten en een andere tafel vol met drank (alcohol dan wel te verstaan). Hoe kun je in godsnaam slank blijven hier?

En dan natuurlijk nog Sandro's verjaardag! Die vieren we zondag, waarover in mijn volgende blog meer.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten