Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 20 september 2011

Compleaños feliz


Sandro heeft voor de tweede keer sinds onze emigratie op Aruba zijn verjaardag gevierd. Omdat het op maandag viel zijn we op zondag gezellig wezen bowlen met de kinderen en schoonouders, met aansluitend een etentje bij Moomba Beach. Het was een erg mooie zonsondergang die avond (je krijgt wat je verdient zullen we maar zeggen). Natuurlijk een lekker coctailtje erbij en daarna genoten van het eten en gezellig gekletst.

Maandag, op de dag zelf, heeft Sandro getrakteerd op het werk, alwaar de ballonnen en slingers al op zijn kantoor waren opgehangen. S Avonds nog de familie op bezoek, waarna de klok al snel 23:00 uur sloeg en het alweer tijd was op te gaan slapen.Het blijft nog steeds een heerlijk idee dat je gewoon altijd lekker buiten je verjaardag kunt vieren. Want het is nog steeds een feest om in de tropen te mogen wonen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten