Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 22 oktober 2012

Monstertruck, Mariott Ocean Club en deurwaarder Roos

Laura bij de Pachanga teens: oefenen voor show Cas di Cultura in november
 
Mariott Ocean Club
 


De weken vliegen hier voorbij. Zo is Laura flink aan het oefenen voor de grote Salsa show in Cas di Cultura. De naaister is druk bezig met de kleding voor de show en die zag er op het plaatje schitterend uit. Laura danst nog steeds bij de Pachanga Teens. Elke zaterdagmiddag traint ze 2 uur. Hèt optreden is op 04 november a.s.

Santiago, Christian, Angelo en een ander vriendje van Santiago bij Mariott
 


Angelo is helemaal een bofkont. Hij mocht met zijn vriend Santiago mee naar de Mariott Ocean Club en een hele dag vertoeven in de lazy river en spelen en zwemmen. Wat een feest. Ze hadden zelfs Pinacoloda op (Virgin natuurlijk).Komend weekend gaat hij voor de 2e keer naar de Monstertruck show kijken. De trucks stonden dit weekend geparkeerd bij Renaissance en Angelo genoot met volle teugen. Hij weet zelfs de namen van de auto's! 


 


 

 
 
Dan nog nieuws van mijn kant: ik heb gesolliciteerd op een leuke functie bij de deurwaarder. Hieronder zie je het nieuwe kantoorpand, waar ik hopelijk begin november kan beginnen. En als het niet door gaat, is dat geen ramp. Stiekem is het ook nog steeds wel heerlijk om zoveel leuke dingen te kunnen doen overdag! De afgelopen week viel dat trouwens niet mee: er was nagenoeg geen wind en erg vochtig, waardoor de gevoelstemperatuur rond de 40 graden lag. Dan is er weinig energie om actieve dingen te gaan doen, puf puf....... Tot de volgende blog!

 

1 opmerking:

 1. beste familie Fingal,
  al een tijdje volgen we jullie prachtige blog, omdat ook wij binnenkort naar Aruba gaan verhuizen!
  We hebben al heel veel info kunnen halen uit jullie verhalen maar hebben uiteraard nog legio praktische vragen..zouden we via mail een aantal van die vragen aan jullie mogen stellen?

  hartelijke groet,
  Steven en Clementien
  24steven7@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen