Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 21 oktober 2012

Ochtendje Renaissance IslandAfgelopen week heb ik kennis gemaakt met Gerdien en haar gezinnetje. Zij wonen in Madrid en willen graag op Aruba komen wonen. Via deze weblog is het contact gelegd en het was ontzettend leuk met hun kennis te maken.


 
 
Gerdien verbleef in de Renaissance Ocean suites en als je daar blijft heb je gratis toegang tot Renaissance Island. Normaal gesproken kom je hier als "local" niet zomaar, tenzij je in het hotel verblijft of er 150 dollar voor over hebt. 


 


Gerdien's voorstel om hier af te spreken kon ik dan ook niet af slaan en het werd een gezellig ochtendje, met  het uitwisselen van informatie over het wonen op Aruba.


 
 
Renaissance Island bestaat uit 2 gedeeltes. Een gedeelte, Iguana Beach, is een strand voor families. Op het andere strand, rechts gelegen, mag je alleen zonder kinderen komen. Dit heet Flamengo Beach, en er lopen hier vlak voor je neus inderdaad flamingo's rond, wat een schitterend gezicht is. 


Het eiland is sowieso prachtig; net een Bounty eiland. Lekker rustig, helderblauw water en mooie uitzichten.

 

Voor we er erg in hadden was de ochtend dan ook voorbij en moest ik weer naar het schoolplein (en dus op tijd de boot terug nemen) en Luna (dochtertje van Ramon en Gerdien) haar middagslaapje doen.Maandag, een dag voor hun vertrek, hebben we afgesloten met een lekkere cappuchino bij Starbucks. Hopelijk tot snel weder ziens en wie weet kunnen ook zij hun droom op Aruba gaan verwezelijken hier. Het is jullie gegund!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten