Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 10 oktober 2012

Bliksembezoek papa Aruba


Wanneer papa op Aruba is brengt dat, behalve een hoop vreugde elkaar weer te zien, altijd prachtige wandeltochten met zich mee. Papa is een enorm liefhebber van wandelen en waar kun je dat nu beter dan in de mooie natuur van Aruba?


De eerste dag zijn we dan ook begonnen met een mooie wandeling langs de branding bij de low-rise hotels, langs de mooie brede zandstranden met de mooiste plaatjes zoals pelicanen, genietende toeristen, bootjes en andere schemerachtig mooie vergezichten.
Behalve langs het strand zelf hebben we onder meer ook een wandeling gemaakt naar Seroe Crystal (letterlijk "de Kristalberg"). Waar je vroeger nog grote stukken kristal vond, vind je deze tegenwoordig nog slechts mondjesmaat. Het uitzicht eenmaal boven, is echter schitterend. Je kijkt uit over de ruige woeste kust aan de ene kant en het cactuslandschap en de rustige kust, aan de andere kant.


Verder met de auto mooie baaien bezocht, met uitkijk op bodyboarders in de ruige golven en tussendoor een lekkere Batido of coctail.


Andicurri
 


Papa en ik tijdens wandeling Natural Bridge naar Andicurri
 


Ondanks het feit dat papa hier al een paar keer geweest is, zijn er toch nog steeds plekjes die hij niet gezien heeft. Zo hebben we onder meer ook nog de Schelpenberg bezocht, met het in de buurt gelegen baaitje met mooie vissersbootjes en van Arashi helemaal doorgelopen naar de ruige kust tot aan bijna Alto Vista.

Angelo geniet van het uitzicht
 

 Andicurri baai
 
Kijk opa: een krab

Papa bij de bekende Divi divi boom op Eagle Beach

Ons gezinnetje

Ook papa maakt een toeristisch rondje

Papa voor Señor Frogs


Angelo houdt er ook van de natuur in te gaan

Typisch Arubaans cactuslandschap

Wandelen met 30 graden: pfff (zweten)


 Achtergrond: Hooiberg
 
Mooie uitkijkjes naar zee op wandeling naar Seroe Crystal


Uitzicht vanaf Seroe Crystal op manege Jaburibari

Uitzicht vanaf Seroe Crystal op huis Henny Eman

Uitzicht vanaf Seroe Crystal naar hotelzone & gekleurde huisjes van Calbas Tweede Natural Bridge
 


Even uitrusten!


Middagje karten met opa/papa

En de winnaars zijn....


Heel veel bijgekletst en als afsluiting een heerlijk etentje bij Marandi. Helaas kon ik daar net niet op tijd de WC bereiken (ziek) en was ik zelf daardoor de laatste dag uitgeschakeld, toch hebben we heerlijk genoten. Tot de volgende keer pap!
 
Noordkust nabij California Lighthouse


Laura: "opa, je moet even poseren hoor"!

Afscheidsdiner bij Marandi (bedankt nog lieve pap).
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten