Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 13 februari 2013

Arubaanse carnaval: parade grandi Oranjestad 2013

Gezelligheid bij de Albo trailer

 
 
10:30 uur: loempia en soep
11:00 uur: hamburgers en pastechi
11:30 uur: fruit, vleesprikkers en kaasballetjes
12:30 uur: nasi en saté en pikante balletjes
13:30 uur: chips en kippenpootjes
14:30 uur: kroket + broodjes
15:30 uur: salade en fruit 
Nee, dit alles is geen restaurantlijst, maar de snacklijst voor de trailer. Want Aruba is feest, eten en drinken, ha ha. Met z'n allen bij de trailer staan om naar de carnaval te kijken en genieten van de gezelligheid. Want carnaval op Aruba is één groot feest. Brenda, wederom bedankt dat we bij de trailer mochten staan. Wat bof ik toch met zo'n geweldige schoonzus.


Laura met vriendin Gillian
 


Hierbij een kleine greep uit de honderden door mij geschoten plaatjes, om jullie even te laten wanen in de Arubaanse carnaval. Denk hierbij aan: zon, vrolijke muziek, mooie kostuums (soms meer bloot dan kostuum) en vooral: gezelligheid.Arubaanse vlag
 

Voor wie de smaak nu te pakken heeft na het kijken van de foto's: volgend jaar 2 maart 2014 is het 60 jaar carnaval en pakt Aruba groots uit. Dus boek je vliegticket en kom genieten van onze mooie carnaval. Scroll lekker verder naar beneden om te genieten van de foto's en tot de volgende blog.
 Zulaika & Roland (Los laga bai)
  
 

Jeanine (Dushi band)
 

 

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten