Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 12 februari 2013

Shortbreak Holland deel III: Doe Maar

Doe Maar Glad IJs tour
 

't Klokgebouw Eindhoven
 
Zaterdag 02 februari was mijn dag! Want we hadden kaartjes voor Doe Maar. Echt jeugdsentiment. Lekker "mee geblert" en GENOTEN! Heerlijk. 
 


Op zondag zijn we naar Waalwijk gegaan, waar er heerlijk voor ons gekookt werd en we lekkere pro-secco hadden gedronken. Op maandag met mama en Paul een dagje Amsterdam. Sandro moest iemand in het AMC bezoeken en dit hebben we gecombineerd met Anne Frank huis en shoppen in de Kalverstraat.


Anne Frank Huis
 Een van mijn lievelingsmerken 
 
 Natuurlijk ook even een foto op de Dam
 

 De metro was een leuke ervaring voor Angelo
 

De laatste dag afgesloten op de ijsbaan te Eindhoven. Laura kon het vrijwel meteen weer en ze vonden het heerlijk. Op de 400 meter baan en daarna disco-schaatsen op de ijshockeybaan. 
Nog nagenietend van de warme chocolademelk, de rode wijn, tomatensoep, Brabantse worstenbroodjes en hutspot vlogen we woensdag weer naar huis en sloten we deze korte, maar heerlijke vakantie af! 

We kwamen trouwens aan in de sneeuw en op onze vertrekdag werden we s ochtend in het Ibis Schiphol hotel wakker met sneeuw! Mooier had het niet kunnen zijn!

Oeteldonk met de Sint Jan op de achtergrond
 

Ibis Schiphol hotel
 

Steeds moderner wordend incheck systeem op Schiphol
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten