Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 11 februari 2013

Short break Holland deel II Hier zie je ons klaar voor vertrek op Reina Beatrix
 
Tussenstop Bonaire met KLM toestel
 
 
Hier het vervolg van ons Holland avontuur. Zoals jullie in de vorige blog al zagen kwamen we linia directa in de sneeuw terecht. Zie hieronder de huurauto op Schiphol. Meteen al dwaalden de sneeuwvlokjes neer, met als gevolg 2 hyper enthousiaste kinderen achterin! En het valt meteen op dat de wegen zo perfect zijn en alle auto's heel zijn. Wat een genot om over de A2 te rijden weer. Want tja, snelwegen kennen we op Aruba niet hoor. 
 
 
 Huurauto stond al klaar op Schiphol
 
Mooi met sneeuw bedekt landschap, al direct na aankomst
 

Dag 2 tot en 3 bestond voornamelijk uit bijkletsen en bezoekjes afleggen. Angelo ging bij zijn oude schoolvriend Sjoerd langs en het leek alsof ze elkaar gisteren nog gezien hadden. Wat ontzettend leuk dat die oude vriendschappen niet verwateren. En Agnes en Cornee: bedankt voor de heerlijke koffie. Angelo kon niet wachten zijn oude schoolvrienden weer te zien. Al bij aankomst wilde hij iedereen zien, maar dat kon niet omdat we eerst de sneeuw en het ijs op gingen. Later in de week is hij nog bij Viggo wezen logeren. Bedankt Kitty, Angelo vond het super leuk.

 Angelo en Sjoerd
 
 Vertrouwd Nederlands beeld terug in onze oude wijk de Maaspoort
 
Vlakbij ons oude huis.
 

Een van de redenen om deze mini vakantie te maken was mijn hartsvriendin Monique. Zij is namelijk pas bevallen van een prachtige dochter: Tessa. Omdat dit niet zonder slag of stoot gegaan is wilde ik persee gaan om haar - zonder dat ze het wist - te verrassen. De vreugde was dan ook groot toen ik geheel onverwachts bij de verjaardag van haar oudste dochter Anouk, op de deur klopte. De laatste die ze verwacht had, was ik wel. Ik was dan ook behoorlijk zenuwachtig, want het is natuurlijk best spannend om zomaar binnen te vallen en de daaropvolgende reactie. Bij het lezen van het geboorte-kaartje was ik best emotioneel en nu ook weer, omdat ik zó blij was Tessa eindelijk te mogen zien. En natuurlijk om mijn harstvriendin weer in de armen te sluiten. Genieten met de grote G. We werden getrakteerd op lekkere wijn en Chinees eten en later in de week nog een gezellige gourmet.

 
 
Op maandagavond ben ik ook nog even bij Sportacademie Van Gent langs geweest. Ook daar verbaasde gezichten en ouderwetse gezelligheid, want hier heb ik zo'n 10 jaar lang aerobic gedaan.
 

 
 
Het was dan ook super moeilijk om iedereen weer gedag te zeggen in Den Bosch. Dit verdriet werd weer goed gemaakt doordat er nog een weekend Waalwijk voor de boeg was. Pap, je had ontzettend goed gezorgd en ik ga je super missen. Love you...........
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten