Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 12 maart 2016

Kijkdag Colegio Arubano en Angelo's eerste danslesKleine jongetjes worden groot en zo ook Angelo. Vrijdag 26 februari 2016 mochten de kinderen die in aanmerking komen voor de toelatingstoets een kijkje nemen bij de HAVO/VWO school Colegio Arubano.


Vol trots en met schrijfblok en etui mochten ze een aantal lessen bijwonen, waarna ze om half 11 weer terug gingen naar de Kudawecha basis school.


Ik had zelf 3 kinderen op de terugweg in de auto en ze waren helemaal hyper en enthousiast over de leuke ochtend.Verder heeft Angelo zijn eerste dansles er op zitten bij dansschool Pachanga. Binnenkort (juni of juli) heeft hij afsluitingsfeest van de lagere school en hij vroeg opeens of hij daarom niet kon leren dansen. Super leuk toch!


Dus opgegeven voor een paar privé lessen. Vanwege de tijd, omdat hij al 3x per week zeilt en 1x tennist en omdat er weinig jongens zijn om een groep te vormen is (voorlopig) voor deze oplossing gekozen. En tja: les van de beste dansjuf van het eiland, dus wat wil je nog meer, ha ha.


Volgende blog weer een update over de bouw, maar voor nu: bon weekend en tot snel!!!!


Weblog volgen? Meld je aan als "email follower" op de home page van onze blog . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten