Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 17 april 2016

Onverwachts bezoek op Aruba"Kunnen we binnenkort op de koffie komen" luidde het bericht? Ja, tuurlijk. En zo geschiedde:

Na het vertrek van papa op zaterdag kwamen de maandag erop Jeannine en Eelco op Aruba aan. Eelco ging de computers van Blue Village updaten en Jeannine was gezellig meegekomen. Vroeger zat hun dochter Kim bij Laura op school.


We hebben 3x afgesproken. De eerste keer zijn Jeannine en ik gezellig wezen toeren. We zijn ondermeer langs Boca Catalina, Malmok, Arashi, de watertoren met uitzicht van Alto Vista en het kappelletje zelf geweest. Na afloop even iets gedronken bij Westdeck.


Op zondag zijn we met z'n allen rond gaan rijden. We hebben ondermeer het Nationale Park Arikok bezocht met de grotten en daar heerlijk geluncht bij Boca Prins. Zoals jullie aan Eelco kunnen zien ging er na een paar stevige wandelingen wel een moot vis in.
Natuurlijk ook even langs de mooie Andicurri baai en Black Stone Beach. Het was erg heet omdat er niet zoveel wind stond en we hebben dus liters vocht gedronken, ha ha.

Ook voor ons blijft het leuk om het eiland te laten zien en weer heerlijk bij te kletsen. Zo leuk elkaar aan de andere kant van de oceaan te zien. De volgende keer sommeer ik Kim en Lisa ook mee te gaan.
Mooie door Jeannine gemaakte foto van de grotten
Sandro off road


Lunch bij Boca Prins
De dag werd afgesloten met een BBQ bij ons thuis. Het was super gezellig.  


De donderdag voor hun vertrek nog even met Jeannine rondom Renaissance gelopen om de leguanen te zien en het strandje bij Renaissance. Daarna toch echt afscheid moeten nemen. Ga je missen Jeannine en Eelco. Tot volgende keer met Kim en Lisa erbij!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten