Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 14 juni 2016

Angelo's laatste basisschool jaar

 Dag van de toelatingstest bij Colegio

De laatste weken tot het einde van het schooljaar tikken langzaam weg. Eind 2009 op Aruba aangekomen, ging Angelo naar de laatste klas van de kleuterschool en nu alweer de lagere school afgerond. In april heeft Angelo de toelatingstoets bij Colegio Arubano gedaan. Op 16 mei 2016 werd het wachten beloond met een positieve uitslag, zodat Angelo in augustus 2016 gaat beginnen in de brugklas HAVO/VWO.

 Toetsdag Colegio


Aan een kant super leuk, maar aan de andere kant ook wel jammer dat de lagere school tijd nu bijna voorbij is. Zoals bijvoorbeeld de terugblik naar de Koningsspelen, een van de leuke activiteiten van de basisschool. De hele school in oranje en rood/wit/blauw en waterspelletjes onder het genot van muziek.

Angelo gaat nog steeds een paar keer per week zeilen en als hij tijd heeft ook gezellig bij zijn vrienden spelen. Ook heeft hij laatst een leuke mozaik workshop gedaan, waar hij deze tropische vis heeft gemaakt.Tenslotte moesten we natuurlijk even vieren dat hij de test heeft gehaald en zijn we heerlijk pannekoeken wezen eten bij Linda's Pancake House.


Als je zo blijft doorgaan zijn papa en mama bere trots op je.
Nu nog de graduaten die er aan komt in het Hilton Hotel en dan is het toch echt zomervakantie. Heel dubbel, want ook de kleinste wordt groot.
In de volgende blog weer een leuke update over de nieuwbouw.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten