Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 23 april 2017

Feest Opa Cheche 94 jaar!Op 20 februari 2017 was het dan zover: de liefste opa van Aruba werd 94 jaar! Wat een respectabele leeftijd en wat een eer om dat te mogen mee vieren. Opa "Cheche" Gomez is de vader van Lucia, dus opa van moeders kant. Met zijn 94 jaar is hij nog helemaal helder van geest. Hij kan ontzettend leuk verhalen vertellen over hoe Aruba vroeger was, toen er nog niet zoveel hotels waren en er meer natuur dan bebouwing was. Ondanks zijn hart problemen, is hij door zijn slanke postuur nog redelijk fit en ontzettend hartelijk en lief. Hij heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart, helemaal nu mijn eigen opa er niet meer is. Omdat opa van domino spelen houdt was heel het feest in die stijl: van uitnodiging tot taart en tafel decoratie. Alles was prachtig in de feestzaal versierd en zelfs de pers was er bij om foto's te maken. Ontzettend veel belangstellenden, want opa is erg geliefd. Zo leuk om alle kinderen en kleinkinderen met aanhang samen te zien. Er was een hele leuke band, die muziek van vroeger speelde zoals heerlijke Arubaanse wals en sol montuno. Zelf opa zelf zong nog een nummertje door de luidspreker. Geweldig toch?!


 Zelf had ik een gedicht gemaakt voor opa en op de avond zelf besloot ik het spontaan voor te lezen. Want je weet nooit of er nog een volgende keer komt dat je opa in het zonnetje kan zetten.


Bij binnenkomst kregen we een mooie gekleurde cocktail en sowieso werd je bij binnenkomst al feestelijk welkom geheten door een mooi bord.


 Opa en kleinzoon
 De prachtig versierde verjaardagstaart


 Tafel versiering: alles in domino stijl.


Natuurlijk op de domino stenen: 6 plus 3 = 9 plus 4 is 94 jaar . Echt leuk gedaan . Een compliment voor Sandro's tante Greta die alles had geregeld. Hier zie je opa zingen!
 Tante Greta en oom Hubert bij opa
 Met de achter kleinkinderen erbij
 Interview

 Aansnijden taart

Afgelopen maand lag opa in het ziekenhuis en dan besef je dat het mensen van 1 dag zijn. Wie ouder wordt dan 90 jaar mag elke dag als een geschenk zien, vooral als je nog goed bent en van het leven geniet. Dus "opa" : wij genieten nog van je zolang als het kan. Je bent een kanjer en de aller liefste opa van Aruba. Nos ta stima-bo. Op naar de 100 jaar.


 Hier lees ik mijn gedicht voor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten