Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 21 februari 2010

Druk, druk, drukHier even een kort berichtje vanuit Tanki Leendert 106-C. We hebben inmiddels internet, fax en telefoon. We zijn druk bezig met uitpakken, opruimen en regelen.
In de porch waait het heerlijk. De kinderen genieten van de zee van ruimte die ze hier zowel binnen als buiten hebben. Sandro is inmiddels weer de dienst in gegaan. Maandag moet hij een patiƫnt begeleiden naar Colombia en woensdag weer de dienst in tot en met vrijdag. Ik ben dus zelf maar aan het uitpakken geslagen. Zijn werk bevalt tot nu toe goed. Er moeten nog wel wat zakelijke dingen geregeld worden, maar in principe loopt het nu goed. We hebben helaas nog geen televisie, maar ik heb inmiddels wel gehoord dat het kabinet in Nederland is gevallen. In Laura's klas zijn vrijdag lotjes getrokken voor de spreekbeurtdata. Ze is 3 maart al aan de beurt en het onderwerp wordt: Nederland. Angelo heeft het nu vaak over dat Viggo en Sjoerd dit en dat moeten zien hier. Hij bedoelt dan van alles in het huis hier. Het is moeilijk uit te leggen dat hij voorlopig alleen Miloo hier heeft om te spelen. We verwachten dat hij volgend schooljaar pas echt zijn draai zal gaan vinden, omdat in klas 1 (= groep 3 Nederland) iedereen nieuw is op school. Verder begint hij al losse woordjes Papiamento te praten en te verstaan. Afgelopen week had hij een zwart kruisje op zijn voorhoofd. Toen was zijn klas naar de St Anna kerk geweest. Ze zijn hier erg gelovig en de Cayenna kleuterschool is RK. Er wordt dagelijks gebeden en gezongen. De kleuters gaan ook vaak spelen bij het naast gelegen Imeldahof, een weeshuis, waar veel speeltoestellen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten