Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 14 februari 2010

Gran Parade Oranjestad

Vandaag dan de grote parade in Oranjestad. Om 11.00 uur waren we al in de Vondellaan om een plaatsje te bemachtigen. Om 13.15 uur kwamen de eerste praalwagens voorbij. De kostuums waren prachtig en er werd goed gedanst. Om 16.00 uur zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan. Ik en de kinderen hebben nu wel even genoeg optochten gezien en nu de carnaval voorbij is kunnen we ons volledig gaan storten op ons nieuwe huis. Helaas doet de koelkast (die bij het huis hoort) het niet, zodat we er voor het weekend nog niet kunnen wonen. We gaan nu even met de verhuurder overleggen of er een nieuwe kan komen danwel we nu zelf naar de winkel toe moeten. De verhuurder zit in Miami momenteel en komt pas vrijdag terug.

1 opmerking:

  1. Wat een verschil met onze carnaval al is het alleen de temperatuur maar hier is het ijskoud.Ik ben blij dat eindelijk het boek is aangekomen de plaatjes moeten er nu ook zo zijn.We willen jullie heel veel succes wensen met de verhuizing en natuurlijk heel veel geluk in jullie nieuwe huis.

    groetjes vanuit Den Bosch vol sneeuw Brittje en family

    BeantwoordenVerwijderen