Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 23 februari 2010

Parke di Curazon
Vandaag had Angelo een voetbaltoernooitje in Parke di Curazon. Behalve voetballen kun je er fietsen, skaten, wandelen en er is een speeltuin. Na afloop kreeg Angelo een clubshirt kado. Het was heerlijk om zo in het namiddagzonnetje naar de wedstrijd te kijken en met de andere ouders te kletsen. Laura had haar step meegenomen en was met een stel meiden daar ook heerlijk bezig.

2 opmerkingen:

  1. Carla, is het nou altijd 31 á 32 graden? Ik zie nooit iets anders staan? Hier is het trouwens weer een stukje warmer 7 á 10 graden, maar dan wel weer met regen :-(

    Groetjes Sacha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sacha,
    Het klopt inderdaad dat het hier continue zo'n graad of 30 is. In de maanden juli en augustus valt de wind weg en is de gevoelstemperatuur nog hoger. De wintermaanden (oktober t/m februari) zijn de meest frisse maanden, omdat het dan veel waait. Ik was altijd een zonaanbidster, maar met deze hitte ga je echt niet liggen bakken hoor. Kom eens een keer testen zou ik zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen