Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 16 februari 2010

Uitladen container
Vanochtend om 8.20 uur waren de verhuizers er. Om 09.00 uur kwam de container voor rijden. Wat is het heerlijk om je spullen terug te zien. Toen de kinderen thuis kwamen leek het wel sinterklaas pakjesavond, zo blij waren ze. Alle dozen zijn nu uit de container en staan in de de juiste kamers. Verder is ons bed in elkaar gezet. Morgen gaan ze als eerste de kinderslaapkamers in elkaar zetten (bed, kast etc). Het voelt allemaal heel goed. Wel een paar min puntjes: de koelkast doet het niet goed en er zijn 2 dingen gesneuveld bij de overtocht. Morgen wordt een drukke dag want ik heb eerst een afspraak bij de DIMAS voor mijn verblijfsvergunning, Sandro moet even naar het ziekenhuis, de verhuizers komen en Arugas en Setar (telefoon) komen langs.

2 opmerkingen:

  1. Héérlijk lijk me dat om je eigen spullen weer te zien !!! Kun je eindelijk een thuis gaan maken! Veel plezier hiermee.

    Groetjes Sacha en Felien
    Felien wil de groetjes doen aan Laura!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Sandro (en familie), zie dat jullie grote stap gewaagd hebben. Wow, wonen op een tropisch eiland, en nog een leuke baan ook! Ik werk inmiddels als PA in Den Bosch bij de cardio, erg leuk, leuke cardiologen ook, maar dat weet je ook wel. Mocht ik een keer op Aruba zijn (heb er vrienden wonen), dan kom ik jullie zeker opzoeken. Groet en veel geluk voor jullie daar, Carina (Physician Assistant thorax uit UMCU, maar nu dus in DB)

    BeantwoordenVerwijderen