Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 18 maart 2011

Andicurri en Rodgers Beach


Arthur in de hangmat op onze porch


Eiland klaar voor Dia National (25 jaar Status Aparte)

Donderdag, de 4e dag alweer dat ons bezoek er is: de tijd vliegt voorbij. Vandaag had Sandro de jeep thuis gelaten en ben ik met Wilco en Arthur naar de ruige kust geweest. Daar hebben we de oude goudmijnruïne bezocht en genoten van het uitzicht op het ruige omhoogspattende water. Daarna natuurlijk naar de nabij gelegen voormalige Natural Bridge en na het nuttigen van een lekkere smoothie gewandeld naar de mooie baai Andicurri.


Bushiribana (goudmijnruïne, Noordkust)


Andicurri


Bij first Aid station voormalige Natural Bridge.

Vervolgens zijn we doorgereden naar San Nicolaas, waar het kitesurfstrand op de agenda stonden, het mooie rustige Rodgers Beach en als laatste Baby Beach. Daarna was het alweer tijd de kinderen uit school te halen. In de avond zijn Wilco en Arthur zelf uit eten geweest, wat we vanavond, als Sandro uit de dienst is, nog eens gaan overdoen met z'n allen.


Kite surf strand, bij Anker Seroe Colorado.


Rodgers Beach

De viering van Dia National was gisterenavond al goed van start gegaan. Op 3 verschillende podia feesten: activiteiten, optredens en veel folkloristische dansen. Piet Hein Donner was ook aanwezig vanuit Nederland ivm het feit dat het nu 25 jaar geleden is dat Aruba de Status Aparte kreeg. Omdat Sandro dienst had hebben we het vanuit de luie bank op TV bekeken. Zag er heel leuk en feestelijk uit. En dan is vandaag natuurlijk echt Dia National. We zijn al goed voorbereid met een Arubaans autovlaggetje en T shirts van Aruba in de kleuren van de vlag (lekker fel turquoise en dus heel erg vrolijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten