Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 27 maart 2011

Kinderfeestje AngeloNa wat stress over het wel of niet aankomen van de Monster Truck verjaardagstaart kon het feestje van Angelo dan toch nog op tijd beginnen. De taart zou namelijk om tien uur 's ochtends bezorgd worden en het feestje om half 1 s middags beginnen. De taart kwam uiteindelijk om iets na half 1, dus echt op z'n Arubaans. Sandro was toen al onderweg om maar een reservetaart te halen voor de zekerheid!


Angelo en Jay-Jay.Na het eten van de verjaardagstaart en het uitpakken van de cadeautjes (op zijn Nederlands, want de Arubanen maken alles pas open als het bezoek weg is) zijn we naar Pizzahut geweest. Ik zelf vind dit helemaal niets, maar Angelo vindt dit helemaal geweldig. Er is daar een binnenspeeltuin (een soort Avonturenland). Als ouder trouwens wel een makkie, want je hoeft alleen maar lekker te zitten daar. Al en met gaat het me toch allemaal wat te snel: de jongste van het gezin alweer 7 jaar!
Bij Pizzahut.


Angelo en Santiago.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten