Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 21 januari 2012

Angelo's eerste muziekles


Mama en Paul zijn weer goed aangekomen in Nederland. Nu de kerstvakantie en de bezoekperiode voorbij zijn, gaan we door met de alledaagse gang van zaken. Dus school, sportactiveiten van de kinderen en Sandro weer de dienst in.


In navolging van Laura is nu ook Angelo met muziekles begonnen (Algemene Muzikale Vorming/AMV). Wilde hij eerst niet gaan (driftbui en huilen); na afloop was hij super enthousiast en zei hij het erg leuk gevonden te hebben. Hij zegt nu al te weten welk instrument hij gaat kiezen (drumstel), maar daarvoor is het natuurlijk nog veel te vroeg.

Verjaardagskado per post van Monique: boek "grenzeloos verliefd".

Verder iedereen nogmaals bedankt voor de leuke verjaardagspost en kadootjes. In de post zat deze week nog een pakketje van harstvriendin Monique. Een heel toepasselijk boek, namelijk "Grenzeloos Verliefd" met een lieve kaart erbij. Super!

Verder ben ik bezig met verlenging van mijn verblijfsvergunning. Na 10 jaar definitief: elke 2 jaar tijdelijke en weer verlengen. Nu ik 2 jaar hier ben was het weer tijd om naar de Dimas te gaan. Duurde het vorige keer een half jaar, nu lag er na een week al een envelop in de bus. Wat blijkt: artikel VI gaat gewijzigd worden en geldt voor alle personen die voor 2006 met een landskind (Arubaan) getrouwd zijn. En wat de verandering is laten ze me nog niet weten, dus wachten we maar weer af. Als je in de tropen woont wen je aan het wachten. Alles duurt hier lang en gaat moeizaam.

Verjaardagskado Sandro en de kinderen: een (sport)horloge met 5 verschillende bandjes.

Tenslotte is het carnavalsseizoen hier volop bezig, met morgen de Parade di Blaas (balonnenparade). Uiteraard volgen er verslagen van de diverse parades op deze blog! Dus tot blogs maar weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten