Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 9 januari 2012

Gala party dinner nieuwjaarsdag en etentje Passions on the Beach

Gala en dinnerparty nieuwjaarsavond.

Arubaans draaiorgel.

Het nieuwe jaar begon al goed voor ons, met een gala en dinnerparty in Renaissance Convention Center. Dit hadden we geboekt om mama en Paul een keer zo'n feest te laten meemaken. Robert Jean D'or (die op onze bruiloft speelde) en Claudius Philips traden op en het eten was heerlijk. Tot in de kleine uurtjes hebben we bovendien gedanst. Er was bij aangang muziek uit een echt "caya di orgel" van vroeger.Buffet.

Natuurlijk ook even lekker dansen!


Verder hebben mama en Paul ons getrakteerd op een etentje, waarbij we dachten dat zij Passions on the Beach wel leuk zouden vinden. Je eet daar op het strand en we waren er ook al in oktober met papa geweest. De zonsondergang was weer prachtig en we hebben heerlijk gegeten met ook nog romantische muziek erbij. Dus wat wil je nog meer!

Etentje Passions on the Beach, met mama en Paul.En hij was weer mooi: de zonsondergang (Eagle, bij Passions on the Beach).Geen opmerkingen:

Een reactie posten