Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 14 juli 2012

Super kinderenWat een super kinderen zijn Angelo en Laura toch. Ze zijn erg leuk bezig in de vakantie. Jeanine, die ik ken van de sportschool, heeft thuis bij ons een zeepslingerworkshop gegeven. Ze had ontzettend veel dozen meegenomen met allerlei leuke kleurtjes zeep, kralen, drijfhout enz maar zoals kinderen zijn wilden ze nèt allebei hetzelfde. Ook dat werd opgelost en uiteindelijk hebben ze nu alle twee een ontzettend leuke zeepslinger. Jeanine, je bent een kanjer en het was kei-leuk, op z'n Brabants gezegd. Nogmaals super bedankt en ik heb al hele leuke reacties gehad. Dus ben bang dat je binnenkort nog een avondje vrij moet maken voor een paar enthousiaste knutseldames, hi hi.Angelo bezig met zijn zeepslinger
Super crea Jeanine bezig met de laatste details

Laura heeft een zeepslinger voor haar bff Julie gemaakt
En klaar is íe!

Ook hebben de kinderen nog een leuk memobord gemaakt bij Sabine. Sabine werkt op de hartbewaking en zij heeft de kinderen ook een leuke knutselochtend bezorgd.
Behalve knutselen hebben de kinderen ook iets heel nuttigs gedaan. Afgelopen vrijdag hebben ze meegedaan het het First Aid Kids Camp en einde van de dag hun EHBO diploma gehaald. Heel goed en mama natuurlijk super trots. Angelo kwam met verband om de armen terug en ze weten nu ook precies wat ze moeten melden als ze 991 moeten bellen.


Yes, diploma gehaald!
Vrijdagavond afgesloten met een leuke Bachata workshop. Sandro en ik wilden dit leren dansen. Achteraf helemaal niet nodig, want het blijken gewoon dezelfde stappen als de Solmontonu te zijn, die we al konden dansen. Alleen de bips omhoog gooien, ha ha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten