Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 31 juli 2012

Bodyboardmiddag


Misschien worden al die waterfoto's saai, maar Aruba is nu eenmaal een eiland. En waar kun je beter watersporten leren dan hier? De kinderen hebben maandag genoten van een bodyboard middag bij Aqua Windies.


Eerst in de pool uitleg en daarna op weg naar Boca Grandi, waar hoge golven zijn.


Helaas was ik te laat op locatie (inmiddels vind ik San Nicolaas ver, dus al aardig Arubaans geworden), dus hiervan slechts één foto (toen ze net uit het water kwamen). Dit maakte de pret echter niet minder, want ze hadden een super middag gehad.

Boca Grandi, San Nicolaas
Deze donderdag gaan ze nog één middag bij Aqua Windies doen, namelijk snorkelen. Genoeg buiten lucht dus, zeker nu ook de nieuwe trampoline in elkaar gezet is. De vorige had het welgeteld één jaar volgehouden in de felle Arubaanse zon, dus dat ze er maar lekker veel gebruik van maken.

Manege Jaburibari zorgt ervoor dat de meiden af en toe een buitenrit hebben. Deze foto kwam ik nog tegen.

Verder gaat Laura volgende week nog oefenen voor de toelatingstest voor Colegio Arubano. Ze gaat een training volgen en kan dan tevens een kijkje in de school nemen. Colegio is de school voor HAVO/VWO op Aruba, waar ze graag naar toe wil. Daarvoor moet je aan een aantal (strenge) eisen voldoen en een toelatingstest doen. Want 15 augustus gaat Laura aan haar laatste klas van de basisschool beginnen. Ik heb het al vaak gezegd, maar kleine meisjes worden inderdaad groot!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten