Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 10 juli 2012

Windsurfkamp
Omdat we deze zomer niet op vakantie gaan hebben we voor de kinderen wat leuke zomerkampen geboekt. Deze week gaan ze 3 dagen op windsurfkamp. Natuurlijk is 3 dagen veel te kort om te leren windsurfen, maar het is in ieder geval voldoende om er aan te proeven en te kijken of het leuk is.Laura had een vriendinnetje meegenomen. De eerste dag begon met uitleg op het droge. Angelo is met zijn 8 jaar net groot genoeg om te mogen deelnemen (is ook de minimum leeftijd). Het is namelijk best zwaar om het zeil uit het water te halen.Na instructie op het strand mochten ze het water op. Heel veel vallen, maar ook heel veel lol.
De tweede dag mochten ze na de les nog een uurtje vrij surfen. Angelo bleef als enige van de 3 op zijn plank staan en kon er ook al zelfstandig op klimmen.Ondanks de vele valpartijen vonden de kinderen het geweldig om te doen. Morgen alweer de laatste dag, maar het verbaast me hoe snel de kinderen het oppakken.
Het is gewoon heerlijk om te zien hoe de kinderen zich in het water vermaken en het is geen straf in je strandstoeltje een les vanaf de kant te mogen bijwonen!
Het enige nadeel van zo'n kamp is natuurlijk dat je zin krijgt om ook echt op les te gaan na de vakantie. Maar dan zullen er eerst een aantal andere dingen geschrapt moeten worden. Want het moet natuurlijk wel leuk blijven door de week na schooltijd. Maar ach: het heeft geen haast, want wat in het vat zit verzuurd niet, toch?!

Hierbij nog wat leuke foto's en een filmpje, zodat jullie een idee krijgen van de lessen.
En zoals jullie van mij gewend zijn kon ik natuurlijk weer niet kiezen welke foto's, dus zijn het er als vanouds weer heel veel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten