Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 5 oktober 2018

Amsterdam


Volgens traditie logeren we de nacht voor vertrek altijd in Amsterdam, zodat we al lekker dicht bij Schiphol zijn en uitgerust kunnen vertrekken. Op onze laatste dag sloeg het weer net om: fris en regen, dus echt Hollands weer. Even wennen.



We hebben een grachten route gewandeld en een heerlijke puntzak patat gegeten. En natuurlijk met mayo/alles er op en er aan, want als je zondigt moet je het goed doen. Amsterdam blijft een ontzettend gezellige stad. Deze keer vanwege de regen geen terrasje, maar wel heerlijk uit eten geweest en daarna geslapen in ons hotel. Blijkbaar was er in de Rai te Amsterdam een of andere hondenshow en dat veel bezoekers daarvan in ons hotel verbleven wisten we niet.  We hadden daarom wat wel wat overlast, omdat we het blaffen op de gang hoorden en het echt naar honden rook. Een paar is niet erg, maar er waren honderden honden aanwezig, zelfs in de lift en nog net niet in de eetzaal



De overgang in het weer van 3 weken schitterend weer naar regen en kou maakte het iets makkelijker voor ons om terug te vliegen naar Aruba. Maar we komen zeker weer terug. Tot blogs!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten