Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 5 oktober 2018

Kamperen bij Monique




Op een van de laatste dagen van onze Nederland vakantie bleven we nog gezellig een dagje logeren bij Monique en Dick, die zelf net terug waren van hun kampeervakantie. Omdat de caravan nog op de oprit stond mochten we daarin slapen. Eerste keer en leuke ervaring.




Verder samen een heerlijke wandeling gemaakt bij de IJzerman te Vught en daarna op het terras aan het water gezeten. Wij Arubaantjes met de dekentjes om die klaar lagen en de rest zonder. En die dag was het toch nog zo'n 20 graden. Niet echt koud hoor, maar een klein beetje frisjes.



Monique en ik zijn hartsvriendinnen van de HAVO en zij was getuige op onze bruiloft. Ondanks dat we onze kinderen niet samen zien opgroeien was het al meteen vertrouwd tussen de kinderen.







Na het ophalen van herinneringen, logeren en een goed glas wijn weer richting Den Bosch gereden voor ons laatste dagje daar. Times flies when you are having fun.....








Terrasje na de wandeling


Tot blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten