Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 23 januari 2010

Autopech


Gisterenmiddag toen ik Laura naar het kinderfeestje toe reed begon de auto opeens raar te doen. Het leek wel of hij niet vooruit wilde komen. De dag dat íe uit de container ging trok hij ook wel langzaam op, maar we dachten dat we even moesten wennen omdat we nu een paar weken in de andere auto hadden gereden. Toen ik bijna bij de Hooiberg was begon er een waarschuwingslampje te branden. Na raadpleging boekje bleek dat ik hier niet verder mee mocht rijden. Dus moest de sleepdienst komen. Een ANWB o.i.d. kennen ze hier niet. In de verzekering zit een hulpdienst, maar dit is alleen voor het verwisselen van een band en als je de sleutels in de auto hebt laten zitten. Omdat het maandag hier een feestdag is (Betico Croes dag) proberen we of we vanochtend (zaterdag) de auto nog gemaakt krijgen. Maandag heeft Sandro nl zijn eerste dienst op Aruba en dus hebben we echt de auto weer nodig dan. Gisterenavond zijn Wim en Lucia (schoonouders) met Darienne gezellig hier op visite geweest. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we tot 's avonds laat op het terras bij het zwembad gezeten.

2 opmerkingen:

 1. Sandro, con ta bai? Bo ta corda mi ainda?
  Mentor Farro.Mi ta lesa boso noticia foi Aruba.
  Hopi saludos, Farro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naturalmente mi ta corda Farro. Tur cos ta bon cu Farro? Ta sorpresami pa ricibi un mensahe di Farro via e weblog aki.
  Saludos Sandro y famia.

  BeantwoordenVerwijderen