Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 8 januari 2010

Carla 40 jaar

Vanochtend vroeg ben ik al verrast door leuke emailkaarten. Ik moet er dan toch aan geloven dat het tiental is veranderd. Het nummer op de slingers (dank je wel Monique) windt er geen doekjes om. Angelo heeft vandaag een studiedag van school. We zijn samen gezellig gebak wezen halen en bij een kraampje hebben we samen een pastechi gegeten (typisch Arubaans) en verse mangosap gedronken. Vanavond komen mijn schoonouders op bezoek. Natuurlijk heb ik vanochtend ook nog gesport (spinning). Mijn proefabonnement loopt maandag af. De sportschool heet Santosa en ligt in Noord, op loopafstand van het appartement waar we nu zitten. We hebben bericht gekregen dat onze container maandag in de haven aan komt en moeten nog een hoop papierwerk invullen. We moeten dus wel een beetje haast maken met de woning. We denken aan het huis in Tanki Leendert, vanwege de ruimte. Dan hebben we ook nog een gastenverblijf met douche en aanrecht apart van het huis voor iedereen uit Nederland die langs wil komen. We houden jullie op de hoogte en natuurlijk volgen er foto's van het huis.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Carla,
  heb je mailadres niet, dus dan zo maar een berichtje. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag gewenst.
  Volg je blog met interesse.
  Heb helaas geen afscheid van je kunnen nemen.
  Hoop dat je een huis naar je zin vindt.
  Heel veel groetjes, uit een superkoud NL.
  Anne Marie (ex-collega)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carla,
  van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Vol je blog met interesse.
  Heb helaas geen afscheid kunnen nemen,
  maar zo te zien heb je het goed naar je zin.
  Hoop dat jullie een leuk huis vinden, en een hele fijne verjaardag gewenst.
  Groetjes
  Anne Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carla, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Succes met de huizenjacht!

  Groetjes Sacha

  BeantwoordenVerwijderen