Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 28 januari 2010

Nog 17 dagen voor verhuizing & Sandro gaat naar Puerto Rico


Vanochtend was het heerlijk om na 3 weken weer een regenbui te voelen. Lekker verfrissend. De middagzon leek daardoor extra heet.
We waren al eerder wezen kijken, maar gisteren heeft Laura een proefles tennis mee gedaan. De groep was qua niveau ongeveer even ver als Laura. De Aruba Racquet Club ligt aan zee (Rooi Santo) en heeft 8 (verlichte) banen, een tennisoefenmuur, volley- en basketbalveld, gym/fitness, speeltuin met afdak, massageruimte en een zwembad. In principe zou ze volgende week al kunnen beginnen. De leraar is Jorge Sanchez, een Latino. Angelo heeft bij Miloo thuis gespeeld bij Casibari en er begint een leuke vriendschap tussen de jongens te ontstaan. Jammer genoeg zitten ze maar tot de zomer bij elkaar op school omdat Angelo oudste en Miloo jongste kleuter is. Voor Angelo gaan we verder nog kijken naar een leuke voetbalclub. We hebben al bij Young Aruba gekeken, maar op voetbalclub Washington zit een kindje dat na de zomer samen met Angelo naar de Kudawecha school gaat. Hij is ook Nederlands en als Laura wordt opgehaald speelt Angelo vaak met hem. Zelf ben ik ook al fanatiek aan het sporten. Maandag power- en flex, woensdag BLT, donderdag cardio pump, vrijdag spinning en zaterdag Zumba. Zaterdag komen ze de maten opmeten voor de gordijnen in het nieuwe huis, waar we 15 februari a.s. in trekken. Het lijkt ons heerlijk om eindelijk ons eigen plekje en spullen weer te hebben. We leven tenslotte al wekenlang uit onze vakantiekoffer. We tellen af dus. Nog 17 dagen . Tenslotte start ik op woensdagavond 3 februari met een cursus Papiamento voor beginners in Pos Chikito. Sandro heeft nog iets leuks in petto. Hij gaat maandag 7 februari voor 3 dagen naar een congres in Puerto Rico. Bofkont!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten