Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 11 april 2010

Einde paasvakantieDe ruige Noordkust

Hallo allemaal. De week paasvakantie is hier voorbij gevlogen. Sandro had vrij genomen om het huis op orde te maken en het is een heerlijk gevoel dat het huis nu klaar is. De airco's, het dripsysteem voor de tuin en het alarmsysteem zijn aangesloten. Alles is opgehangen en uitgepakt. Nou ja, op een paar dozen na dan. Want wat moet je met een doos winterdekbedden, winterkleding en kruiken op Aruba? Maar in dit huis hebben we ruimte genoeg, dus we vinden vast en zeker een bestemming. Vanuit Nederland laten we wel nog een dressoir komen, omdat onze meubels van Nederland hier in het niet vallen. Ook is inmiddels de Nederlandse frietpan aangekomen, waarvoor bedankt pap.

Ook zijn we begonnen met het onkruidvrij maken van de tuin. Dit viel echt tegen, want het zand is hier net beton, zo hard (weinig regen/droge grond). Plus natuurlijk flink zweten!

Natuurlijk hebben we ook nog leuke dingen gedaan. De kinderen zijn naar tenniskamp geweest bij The Mill. Eerst een dagje op proef, waarna ze vervolgens de rest van de week ook wilden gaan. Na het tennissen in de vroege ochtend werden er ook uitstapjes gemaakt, zoals een tocht met de bananenbus, zwemmen bij The Mill, in de zee en naar de bioscoop. S middags vervolgens lekker thuis spelen.

Ook ben ik nog één dag met de kinderen naar Arashi geweest en zijn we met z'n allen naar de Ayo rotsformaties geweest en langs de Noordkust gereden.


Restaurant B55, waar we onverwachts stopten na afloop van ons bezoek aan Ayo. Lokale prijzen, lekker eten en heel gezellig daar. Er zit ook een klein speeltuintje bij.

Mama aan de Pina Colada bij B55.Indianentekeningen bij Ayo.

De Ayo rotsformaties vormden ooit een heilige plek voor de vroegere eilandbewoners. De rotsen stralen iets geheimzinnigs uit, zeker in combinatie met de rust die er heerst. Hier vind je ook oude rotstekeningen.

Dan nog nieuws van Sandro. Hij gaat donderdag naar Costa Rica voor zijn werk. Hopelijk heeft hij tijd om na het congres nog wat moois te zien daar.

Als laatste nog wat plaatselijk nieuws: er is wederom een dodelijk verkeersslachtoffer gevallen hier. Een combinatie van alcohol, te hard rijden en geen gordel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten